Ha magányos vagy

Társkeresés

Sokan keresnek társat minden korosztályban.
Keresnek? Nos vannak akik igen, vannak akik viszont csak várnak, hogy majd rájuk talál valaki. Ez utóbbit nem kifejezetten nevezném keresésnek.
Viszont aki keres, az a régi mondás alapján talál is. És most elárulom, hogy milyen módon találhatsz Te is magadnak társat!

Kezdjük a klasszikusabb megoldással. Szórakozóhelyen lehet ismerkedni, de ez inkább a rámenősebb embereknek való. Ha érzed magadban az elszántságot, hogy megszólíts egy idegent egy szórakozóhelyen, akkor viszont ott a helyed! És persze számíts a zajra, főleg, ha ez egy zenés hely, így nehezen fogjátok hallani egymást.
Egyébként a leszólítás, megszólítás bárhol működhet. Akár egy szupermarket polcainál, akár egy fitness teremben. Itt viszont legyél felkészülve, hogy nem biztos, hogy épp társkeresőbe fogsz botlani.

Manapság talán a legelterjedtebb az online ismerkedés. Erre remek applikációk is vannak, mint például a Tinder, de van több társkereső weboldal is, ha az első randi előtt kicsit többet is szívesen megtudnál az illetőről.

Aki pedig nem szeretne elköteleződni, de mégis szívesen eltöltene egy pár órát egy csinos hölgy társaságában, annak van a legegyszerűbb dolga, hiszen csak választani kell egy szimpatikus csajt egy szexpartner kereső oldalon, felhívni, és megbeszélni a helyet és az időpontot.

Szóval nincs lehetetlen, csak tehetetlen, bármilyen jellegű kapcsolatra is vágysz, mindenre van lehetőség.

Megosztás