Céges ügyintézés home officeból

Cégkivonat

Már vagy 2 éve Home office-ból dolgozom. Először kicsit fura, és új dolog volt, azonban hamar rájöttem, hogy ez kifejezetten előnyös munkavégzési forma, mindenki számára.
És így, hogy otthon vagyok egész nap a számítógép mellett, rájöttem, hogy szinte minden dolog elintézhető anélkül, hogy kimozdulna az ember az otthonából.
Eleve az, hogy munkába nem kell utazni, már egy csomó időmegtakarítást jelent. Nincs reggel 30 perc utazás, aztán este sem hazafelé. Aki még többet kellene, hogy utazzon, ott pedig még inkább érezhető ez az idő-megtakarítás.
Így, hogy otthonról dolgozok, rádöbbentem, hogy csomó minden elintézhető a négy fal közül is online. A csekkeket is online fizetem, sőt nagyon sokszor vásárolok online. A nagybevásárlást is érdemesebb online elintézni, mivel csomó időt spórolok meg, és nem veszek meg felesleges dolgokat a sorok végére kirakott akciós termékekből.
Az irodai, céges dolgok is intézhetők így a számítógép mellől, hiszen egy cégkivonat is online megrendelhető, és pár perc múlva meg is érkezik, illetve akár egy földhivatali tulajdoni lapot, vagy akár egy adóigazolást is pár perc alatt le lehet tölteni.
Így mind a céges, mint a magán ügyek intézését meg tudom oldani online, otthonról, kényelmesen.

Megosztás