A szakállformázás mesterei

Barber

Az utóbbi években igencsak megnőtt a szakállas vagy borostás férfiak száma. Igen, divat lett a borosta és a szakáll is jóformán egyszerre.
Akiknek már volt valamelyik, azok jól tudják, hogy nem is olyan egyszerű szép, igényes szakállt vagy akár csak borostát növeszteni.

Nyilván stílustól is függ, de ha nem egy ősember szakáll a cél, akkor időben érdemes elkezdeni a megfelelő kontúrt megformázni. Már ehhez is érdemes szakértő segítségét kérni, nehogy mindjárt az elején téves úton induljunk.
Aztán ahogy nő az arcszőrzet, folyamatosan vágni kell. Igen, tudom, hogy ez ellentétes azzal, hogy épp növeszteni szeretnéd, de kénytelen vagy, mivel a szálak nem fognak egyforma ütemben növekedni sajnos.

És persze ott van még egy rendkívül fontos része ennek a dolognak, a szakállápolás. Ehhez különféle kozmetikumok, olajok állnak rendelkezésre, de nem mindegy, hogy ki melyiket és hogyan használja. Ha önállóan próboálod mindezt kikisérletezni, az elég sokáig el fog tartani.

Szóval látható, hogy rendkívül sok buktatója van ennek a látszólag egyszerű dolognak. Épp ezért jó választás, már az első pillanattól kezdve egy Barber shop Budapest szívében, ugyanis ott mindezt professzionálisan megoldják helyetted a barberek!

Megosztás